فنر سیم کشی موضوعی است که در این مقاله به آن میپردازیم. در زمان برقکشی ساختمانها کانالهای برای انتقال دادن سیمهای برق تعبیه میشوند که سیمهای برق از آنها عبور میکنند. اما نکته حائز اهمیت این است که برای عبور دادن این سیمها از کانالها نیاز به فنرهای سیم کشی است. به طور کلی فنرهای سیم کشی، این امکان را در اختیار افراد قرار میدهد تا سیم کشی ساختمان و منازل به راحتی انجام شود.
همانطور که میدانید فنر در واقع یکی از ابزارهای کمکی برای برقکاری ساختمانها است. چرا که برای سیمکشیکردن اتاقها، آشپزخانه و کل ساختمان نیاز است تا سیمهای برق از لوله خرطومی رد شوند. بنابراین با استفاده از این فنر میتوان به راحتی چندین سیم برق را به صورت همزمان وارد دو شاخه، پریز و… نمود.
بهطورکلی استفاده از فنر یک روش بسیار سریع و آسان برای عبوردادن سیمها در لوله برق ساختمانها است و جزو یک ابزار ضروری برای هر برقکار محسوب میشود. فنرهای سیم کشی با ابعاد مختلف برای برقکشی ساختمان طراحی و تولید میشود تا افراد بسته به نیاز خود در برقکشینمودن ساختمان و منزل، یکی از بهترین انواع فنر مانند فنر کششی، فشاری، صنعتی و فنر پیچشی را انتخاب و خریداری کنند. لازم به ذکر است که فنرهای کشی در دو جنس پلاستیکی و فلزی عرضه میشود. اگر شما نیز قصد خرید این کالا را دارید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید در اینستاگرام نیز ما را دنبال کنید.
همچنین برای اطلاعات بیشتر میتوانید به قسمت درباره ما سایت مراجعه کنید.
فنر سیم کشی چیست؟
در پاسخ به این سوال که فنر سیم کشی چیست باید بگوییم که فنر سیم کشی به نوعی ابزار گفته می شود که برای عبور دادن سیم ها از داخل لوله های برق و یا کانال ها از آن استفاده می شود. فنر های سیم کشی از جنس فلز و پلاستیک مقاوم می باشند که از انعطاف پذیری بالایی برخوردار بوده و به شکل سیمی بلند و باریک می باشند.
فنر های سیم کشی به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارند می توانند سیم ها را در مسیر های پیچیده و طولانی عبور دهند. کار با این ابزار بدین صورت است که باید فنر را از لوله عبور دهید و سپس سیم ها را به انتهای فنر متصل کنید و به آرامی از طرف دیگر بکشید.
اگر قصد خرید فنر کششی را دارید بهتر است تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا بتوانید اطلاعات جامع و کاملی را در این رابطه دریافت کنید.
کاربرد فنر سیم کشی
از آن جایی که فنر های سیم کشی ابزاری ضروری برای عبور دادن سیم ها از لوله های برق در ساختمان ها محسوب می شوند، از کاربرد های دیگری نیز برخوردارند. فنر های سیم کشی از فنری فلزی و یا پلاستیکی که از انعطاف بالایی برخوردار است تشکیل می شوند و می توانند به راحتی از مسیر های باریک و خمیده عبور کنند.
از جمله کاربرد فنر سیم کشی می توان در پروژه های سیم کشی برق خانگی، صنعتی و تجاری اشاره کرد. همانطور که در بخش قبل نیز اشاره کردیم برای کار با این فنر ها باید فنر را از لوله عبور دهید و سپس سیم را به انتهای آن متصل کنید و به کمک فنر، سیم ها را به مقصد مورد نظر بکشید.
بهتر است بدانید که خرید فنر پیچشی باعث کاهش زمان و سختی کار خواهد شد و از آسیب رسیدن به سیم ها جلوگیری خواهد کرد.
فنر سیم کشی قاب دار چیست؟
یکی دیگر از سوالاتی که در رابطه با فنر سیم کشی وجود دارد این است که فنر سیم کشی قاب دار چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که فنر های سیم کشی قاب دار به نوعی فنر سیم کشی گفته می شود که درون قاب و یا محفظه ای مخصوص قرار دارند. این قاب ها به شکل گرد و یا مستطیل می باشند که وظیفه آن ها جمع آوری و نگهداری فنر می باشد. فنر های سیم کشی قاب دار، طراحی منظمی داشته و استفاده آسان تری نیز دارند که موجب جلوگیری از پیچ خوردگی و آسیب رسیدن به فنر می شود.
بهتر است بدانید که هنگام کار کردن با این نوع فنر، فنر به راحتی از قاب خود خارج می شود و بعد از اتمام، دوباره درون قاب خود جمع می شود. از فنر های قاب دار برای پروژه های بزرگ و حرفه ای استفاده می کنند؛ چرا که طول عمر بیشتری نسبت به سایر فنر ها دارد.
فنر سیم کشی برق کدام است؟
فنر سیم کشی برق نوعی ابزار کاربردی می باشد که برای عبور دادن سیم ها از داخل لوله های برق در تاسیسات الکتریکی استفاده می شود. فنر های سیم کشی برق از مواد فلزی و پلاستیکی انعطاف پذیری ساخته می شوند که بتوانند به راحتی از مسیر های باریک و خمیده عبور کنند. از فنر های سیم کشی برقی برای جلوگیری از آسیب دیدن سیم ها و تسهیل نصب سایر سیم ها استفاده می شود. فنر های سیم کشی برق برای پروژه های صنعتی، تجاری و خانگی بسیار پرکاربرد می باشند.
بهترین فنر برق کشی کدام است؟
بهترین فنر برق کشی به عوامل مختلفی همچون نوع پروژه، کیفیت مواد و کاربرد آن ها بستگی خواهد داشت. در واقع فنر های برق کشی از مقاومت و دوام بسیار بالایی برخوردارند که برای پروژه های سنگین مناسب بوده و استفاده می شود. بهتر است بدانید که جنس فلزی این ابزار ها از انعطاف پذیری کمتری برخوردارند و فنر های پلاستیکی نیز برای فضا های کوچک تر استفاده می شوند. اگر قصد خرید فنر فشاری با کیفیتی را دارید بهتر است به سراغ برند های معتبری همچون کافلکس و نوا بروید. این برند ها فنر های با کیفیت و استانداردی را ارائه می دهند.
انواع فنر برق کشی کدامند؟
انواع فنر برق کشی شامل این موارد می شوند:
- فنر های فلزی که از فولاد مقاوم ساخته شده اند و برای پروژه های بزرگ و طولانی استفاده می شوند.
- فنر های پلاستیکی که از مواد پلاستیکی تولید شده و انعطاف پذیری بالایی داشته و برای کار های سبک مناسب تر می باشند.
- فنر های فایبرگلاس که ترکیبی از استحکام و انعطاف پذیری می باشند و برای محیط های مرطوب و حساس گزینه مناسبی محسوب می شوند.
فنر برق کشی حرفه ای
فنر برق کشی حرفه ای نوعی ابزار است که کیفیت بالا دوام و کارایی مناسبی داشته و فرایند برق کشی را آسان تر می کند. این نوع فنر ها از مواد مقاومی همچون فولاد و یا فایبرگلاس ساخته شده اند که در برابر فشار، کشش و شرایط محیطی مختلف مقاوم هستند. فنر های فلزی حرفه ای از قدرت و استحکام بالایی برای پروژه های سنگین و طولانی برخوردارند و از آسیب رسیدن به کابل ها جلوگیری می کنند.
فنر های فایبرگلاس نیز وزن کمتری داشته و و با انعطاف پذیری بالایی که دارند برای مسیر های پر پیچ و خم و محیط های مرطوب مناسب می باشند. بهتر است هنگام انتخاب فنر های حرفه ای به طول، قطر، جنس و مقاومت فنر ها توجه کافی داشته باشید. برای اینکه در هنگام خرید دچار سردرگمی نشوید و بهترین خرید را داشته باشید بهتر است ویدیو های فنر سیم کشی را مشاهده نمایید که در سایت کویر فنر درج شده است.
فنر کابل کشی
فنر کابل کشی نیز از جمله ابزار کاربردی در برق کشی محسوب می شود که برای عبور دادن سیم و کابل از داخل لوله های برق مورد استفاده قرار می گیرد. فنر های کابل کشی در پروژه های ساختمان سازی و نصب سیستم های برق مورد استفاده قرار می گیرد و از اهمیت بالایی برخوردار است. این فنر ها شامل میله بلند و انعطاف پذیری می باشند که از جنس فلز، پلاستیک و فایبرگلاس می باشند.
انواع فنر سیم کشی
همانطور که میدانید فنرها انواع مختلفی دارند که شامل فنر فشاری، فنر کششی، فنر پیچشی، و… میشود. فنرهای سیم کشی را نیز میتوان به چند دسته تقسیم کرد. این محصول در مدلهای مختلفی طراحی و تولید میشود که افراد متخصص در این زمینه بتوانند با توجه به ویژگی و خصوصیات این کالا بهترین نوع را برای سیمکشی ساختمان خود استفاده کنند.
قابل ذکر است که فنرهای سیم کشی علاوه بر جنس از نظر انعطافپذیری، سطح مقطع و قیمت با همدیگر تفاوتهای دارند. در ادامه قصد داریم تا انواع فنر سیم کشی را توضیح دهیم تا با آنها آشنا شوید.
فنر سیم کشی اتوماتیک
فنر سیم کشی اتوماتیک ابزاری است که برای راحتی هر چه بیشتر برقکاران طراحی شده است. این ابزار برای کشیدن سیم و کابل در فضای بیرونی و بسته مورد استفاده قرار میگیرد و معمولا شامل یک موتور، یک دستگاه کشش، و یک مجموعه از ابزارهای کنترلی است که برای افراد این امکان را به وجود میآورد تا امکان کنترل کشش سیم و کابل را داشته باشند.
بهطورکلی این ابزار با استفاده از قدرت فشار هیدرولیک یا مکانیکی سبب میشود تا کابلها و سیمهای برق را با قدرت و دقت بیشتری کشیده و جابجا شوند. این وسیله برای کارهایی مانند کشیدن کابلهای برق در ساختمانها، کارهای صنعتی مانند نصب و راهاندازی تجهیزات برقی، نصب تجهیزات برقی و شبکههای ارتباطی استفاده میشود. لازم به ذکر است که استفاده از این دستگاه علاوه بر آسانکردن کار برقکاران ساختمانی باعث افزایش سرعت سیم کشی و اجرای سیستم برق ساختمان نیز خواهد شد. برای آشنایی بیشتر با نحوه کارکرد فنر میتوانید ویدیوی فنر سیم کشی در آپارات کبیر فنر مشاهده کنید.
فنر سیم کشی برقی
فنر های سیم کشی برقی با داشتن آخرین تکنولوژی روز توانسته یکی از بهترین محصولات باشد که در چندین نمونه که هرکدام مجهز به امکانات خاصی بوده تولید شده است. بهطورکلی بهترین فنر سیم کشی برقی سیمکشی باید چند ویژگی مناسب را داشته باشد که این ویژگیها به شرح زیر است:
- امکان عبور طول مسیر زیاد و پرپیچ و خم در لولههای خرطومی.
- امکان بازکردن مسیرهای مسدودشده.
- سرعت و قدرت بالا بهمنظور دقت در کار.
- داشتن قیمت مناسب و منطقی به همراه ضمانت و خدمات پس از فروش.
- داشتن ابزارهای و امکانات متعدد برای تسهیل سیمکشی در ساختمانها.
- داشتن پمپ سرخود که بتواند همه نیازهای برقکار را رفع کند.
فنر سیم کشی حرفه ای
فنر سیم کشی حرفه ای بهعنوان یک ابزار حرفهای برای نصب کابلها، کشیدن سیمها در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. فنرهای سیم کشی حرفه ای باید از جنس مواد باکیفیت و مقاوم ساخته شده باشند تا برای مدت طولانی استفاده شوند و عملکرد بهینه داشته باشند. برای خرید فنر سیم کشی حرفه ای و نیز خرید فنر پیچشی میتوانید به فروشگاههای تخصصی ابزارهای برق و ساختمانی، فروشگاههای مواد الکتریکی یا فروشگاههای آنلاین معتبر مراجعه کنید. قبل از خرید، مطمئن شوید که ابزار دارای استانداردهای لازم برای استفاده حرفهای است و کیفیت آن قابل قبول میباشد.
فنر سیم کشی پلاستیکی
فنر سیم کشی پلاستیکی یکی دیگر از انواع فنر است که در طراحی آن از مغزی سیم بکسل و روکش یا عایق محافظ پلاستیکی استفاده میشود که در برابر کشیدگی، خمشدن و پارهشدن مقاومت بسیار زیادی دارند. سطح مقطع گردی که این ابزار دارد سبب بهتر عبورکردن آن از انواع اتصالات و لوله برقی میشود.
همچنین این مدل از فنرهای سیم کشی مقاومت بیشتری در برابر کشش و پارگی دارند. روکش محافظ این محصول علاوهبر محافظت از خود فنر، سبب تسهیل عبور فنر از داخل لولههای برق میشود. فنر سیم بکسلی به دلیل اینکه روکش پلاستیکی دارد میتواند بهآسانی در لولههای برق حرکت کند.
فنر سیم کشی بکسلی
نوع دیگر از انواع فنرهای سیم کشی فنر بکسلی است که این فنر دارای مغزی سیم بکسل و روکش تمام فلزی است و قابلیت فنریت بالایی دارد و در برابر کشیدگی و خمیدگی مقاوم است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله ساخت فنر در تهران را مطالعه کنید.
بهترین فنر سیم کشی
انواع فنرهای مختلف بسته به خاصیت و ویژگیهایی که دارند برای یک کاربرد مشخص مناسب هستند که برقکار با توجه به تخصصی که دارد میتواند بهترین فنر سیم کشی را انتخاب و تهیه کند. شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر در مورد انواع فنر از جمله فنر کششی قوی، فنر فرم دار، فنر تسمهای، فنر صنعتی، فنر مخروطی به قسمت محصولات سایت ما مراجعه کنید.
جدیدترین فنر سیم کشی در کبیرفنر
یکی از جدیدترین نوع فنرهای سیم کشی در کبیرفنر نوع قابدار است که دارای حمل ساده، بدنه مقاوم در برابر ضربه بوده و زمانی که باید فنر را داخل لوله کشیده شود به دست فرد آسیبی وارد نمی کند. این مدل فنر به خاطر مقاومت بالایی که دارد تاخوردگی نداشته و از ضخامت استانداردی برخوردار است. همچنین برای تهیه و خرید فنر پیچشی کلیپس مو، فنر شاخکی، فنر حلزونی، فنر هالوژن، فنر کوچک و.. نیز می توانید از سایت ما اقدام کنید.
سخن آخر
برای اطلاع از قیمت و مشاوره خرید فنر کششی و انواع فنر سیم کشی و فنرهای برقکاری با کیفیت، شما مشتریان گرامی می توانید از طریق سایت فروشگاه اینترنتی کبیرفنر اقدام به ثبت سفارشات خود نمایید. همچنین با برقراری تماس با کبیرفنر می توانید از قیمت بروز این محصولات مطلع شوید.
آخرین دیدگاهها